Dit zijn wij.

Energiezuinig en duurzaam wonen levert veel meer op dan alleen een groenere planeet. Zo ben je met een goed geïsoleerde woning minder geld kwijt aan stookkosten. En door een warmtepomp te plaatsen of zonnepanelen op jouw dak te leggen gaat je energieverbruik drastisch omlaag.

Advies op maat

Je huis verduurzamen is complex: het is niet makkelijk om uit het enorme aanbod de juiste oplossing voor jouw situatie te vinden. Wij van Ezzy helpen je dan ook graag met het vinden van de juiste maatregelen voor je woning. Onze experts hebben verstand van technische oplossingen en geven advies in begrijpelijke taal. Join our community waar huiseigenaren hun ervaringen delen of lees onze kennisartikelen. Je bepaalt zelf hoe diep je in de materie wil duiken.

Onze ambitie

Wij geloven dat iedere huiseigenaar op zijn of haar niveau een steentje kan bijdragen aan een betere toekomst en een groener Nederland. We denken graag met je mee. Open, eerlijk en met kennis van zaken. Wij willen een plek bieden waar je terecht kunt met jouw vragen en advies kunt inwinnen van experts en ervaringsdeskundigen. Een plek ook waar je de juiste producten en service vindt zodat je direct de eerste stap kunt zetten naar een duurzamere woning.

Partners

Ezzy is nu nog een initiatief van de innogy retail group, maar we zijn vastberaden snel uit te groeien tot een onafhankelijk platform op het gebied van duurzaam wonen. Wij werken samen met erkende en gecertificeerde installateurs van o.a CVtotaal, Energiewacht en Volta Solar.

De experts van Ezzy

Wij helpen je graag met het verduurzamen van je huis. Heb zelf je een vraag? Stel je vraag en onze experts geven je deskundig advies.

Sander Steegstra
Warmtepomp-expert met ruim 14 jaar ervaring
Hub Dullens
Ervaringsdeskundige duurzaam wonen
Jeffrey Sloote
Adviseur zonnepanelen bij Volta Solar